Heeft u ergens oud ijzer liggen in Nijmegen? Dan kunt u deze laten ophalen door Struijk, wij zijn gespecialiseerd in het ophalen, afvoeren, verwerken en recyclen van uw oud ijzer en metalen. Ontzettend handig, want vaak is er te veel afval om makkelijk te vervoeren naar een afvalpunt die ergens in de gemeente staat. Bovendien past het allemaal niet in een gewone personen auto. In dat geval weet u wie u kunt bellen: Chris Struijk. Wij zorgen ervoor dat het allemaal opgehaald en netjes afgevoerd wordt, zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Oud ijzer laten ophalen in Nijmegen door Chris

U kunt dus gerust Chris Struijk opbellen wanneer u een hoop oud ijzer heeft liggen in Nijmegen waarvan u niet weet wat u ermee aan moet. Wij zijn niet alleen werkzaam in Nijmegen, maar ook in de omgeving. Een goede reden om te kiezen voor Struijk is dat we al ruim 65 jaar ervaring hebben in dit vakgebied! We weten daarom precies wat er allemaal bij komt kijken, en u kunt er zeker van zijn dat het allemaal goed geregeld wordt en op de juiste manier afgevoerd is. Uw oud ijzer is niet uw probleem meer, het wordt op een veilige en zeer milieubewuste manier verwijderd. Vanaf 300 kg kunt u ons opbellen om uw oud ijzer op te halen.

Oud ijzer inkopen

Het is ook mogelijk om uw oud ijzer te laten inkopen door Chris Struijk, wij komen dan graag even bij u langs. We moeten wel controleren welke soort oud ijzer u heeft, er zijn namelijk twee verschillende soorten. Met ferro-metalen bestaat het materiaal voor meer dan vijftig procent uit ijzer en dat betekent dat ze magnetisch zijn. Wanneer uw oud ijzer uit non-ferro metalen bestaat, heeft u veel minder of zelfs geen ijzer in het materiaal en bestaat het vooral uit aluminium bijvoorbeeld. Non-ferrometalen zijn dus ook niet magnetisch. Het is vrij makkelijk om op deze manier ze te onderscheiden, en dat geeft consequenties voor de verwerkingsmethode. U krijgt een grotere vergoeding voor ferro-metalen dan non-ferrometalen omdat ze meer economische waarde hebben.