Recensies

Recensies

30 Reacties

 1. De Firma Freemont is bij ons kind aan huis, wij doen al jaren zaken met Freemont en worden altijd heel deskundig geholpen. door de expertise van Angelique en Henny worden wij op een zeer vakkundige manier van onze zorgen verlost.

 2. Al vele jaren werken wij zeer prettig met jullie samen. Jullie weten goed de vraag achter de vraag te ontdekken en komen dan met een gericht onderzoek.
  Het advies wat daar uit volgt is altijd duidelijk en helder omschreven.
  Kortom heb je een klimaat vraag of probleem bel Freemont.

 3. Freemont is voor ons een zeer deskundig bedrijf.
  Onze samenwerking in de afgelopen jaren wordt als zeer betrouwbaar ervaren.

 4. Al vele jaren verzorgd Freemont voor ons roetpenetratie onderzoeken.
  Contact verloopt fijn, directe lijnen en duidelijke afspraken.
  Na een onderzoek word er altijd een keurige rapportage opgestuurd, deze zien er duidelijk en uitgebreid uit.
  Indien er aanvullende vragen zijn krijg je er altijd keurig antwoord op, Zeer tevreden over Freemont.

 5. Ik wil Angelique en de heer Poulussen enorm bedanken voor hun tijd en inzet. Het heeft mij goed gedaan dat er naar mij werd geluisterd, de klachten enigszins bekend voorkwamen en zij hierin met mij hebben meegedacht. Mocht ik toch besluiten om de onderzoeken te laten uitvoeren dan zal ik zeker weer contact opnemen met Freemont.

 6. Graag wil ik Henny en Angelique meegeven dat ik de samenwerking in de afgelopen jaren als erg prettig, constructief maar vooral ook gezellig heb gevonden. De omvang of de complexiteit van de schade heeft nooit kunnen leiden tot een verstoring van de relatie met jullie, reden waarom ik met veel plezier en voldoening op de periode met jullie terugkijk.

 7. Na een minder leuke aanleiding zijn we in contact gekomen met Freemont. In de korte periode is aan de vragen ruimschoots voldaan, flexibel, duidelijk en professioneel. Ik zou Freemont aanraden als een betrouwbare partij.

 8. Freemont heeft ons kundig en snel kunnen helpen met een vochtprobleem. Dankzij hun snelle optreden, duidelijke communicatie en heldere verslaglegging is het probleem snel verholpen.

 9. We hebben Freemont leren kennen als een zeer kundig bureau, waarbij de communicatie met de klant hoog in het vaandel staat. Onderzoek wordt gedegen uitgevoerd. Rapportage wordt begrijpelijk weergegeven en indien wenselijk verder toegelicht. Samengevat; het is niet alleen de kundigheid van Henny en Angelique, maar zeker ook de prettige manier van samenwerken, waardoor we al jaren voor Freemont kiezen ter ondersteuning van onze klimaatonderzoeken.

 10. Ik heb Freemont leren kennen als een bedrijf dat uiterst professioneel te werk gaat. De rapportages zijn duidelijk en accuraat en absoluut noodzakelijk om op een juiste wijze herstel toe te kunnen passen na significante brand/roetschade.
  De flexibiliteit van Freemont is ongekend en heeft er mede voor gezorgd dat de downtime tot een minimum beperkt is gebleven.

 11. Mijn ervaringen met Freemont BV kan ik in één woord omschrijving; BRILJANT.!
  Goede en heldere communicatie met de medewerkers, oplossingsgericht en meedenkend.De duidelijke objectieve rapportages spreken voor zich.

 12. Recommended! Adequaat, klant- en servicegericht.

 13. Freemont BV is door ons benaderd, omdat wij problemen hadden met het binnenklimaat. Door collega’s wordt geklaagd over tocht, koude in de ene ruimte, maar over warmte en benauwdheid in andere ruimtes.

  Door Freemont BV zijn in de diverse labruimtes metingen verricht voor temperatuur, luchtvochtigheid, CO2-gehalte en luchtstromingen.
  Uiteindelijk is er een gedegen rapport opgeleverd, met daarin duidelijke overzichten en grafieken van de meetresultaten en diverse adviezen omtrent verbetering van de situatie in de labruimtes.

  Ik heb de samenwerking met Henny en Angelique als zeer prettig ervaren.
  Vooraf een duidelijk intake-gesprek voor het bepalen van de problemen en wat wij van Freemont verwachten. Duidelijke afspraken over de planning van de werkzaamheden en achteraf ter afronding een bespreking van het door Freemont opgeleverde rapport.

 14. Via internet zijn we in contact gekomen met Freemont BV. We waren op zoek naar een bedrijf dat ons kon helpen in het meten van de luchtkwaliteit in onze bus stallingen. Er werd snel en direct gereageerd, metingen zijn in de (zeer) vroege ochtend tot volle tevredenheid uitgevoerd. Het tijdstip van de metingen, start zo rond 05.00 uur, bewijst de flexibiliteit. Verder positief opvallend is de kwaliteit en snelheid van de rapportage.

 15. Freemont BV heeft bij ons kinderdagverblijf een preventieve desinfectie behandeling, voor ruimtelucht en oppervlakken, uitgevoerd. Doelstelling was de speelomgeving voor de kinderen alsmede de werkom-geving voor de medewerksters te optimaliseren. In dit kader wordt deze behandeling periodiek uitgevoerd

  Met het desinfectie apparatuur zijn ze in staat op een veilige, eenvoudige, snelle en voor de omgeving niet belastende methode allerlei oppervlakken , zoals kindermatrasjes,speel-goed,aankleedkussens (preventief) te desinfecteren.

  Met deze methode wordt er op een verantwoorde en duurzame wijze gedesinfecteerd zonder de omgeving, medewerkers en kinderen bloot te stellen aan chemische verontreinigingen zoals chloor en alcohol.

  Kortom Freemont is een professioneel team die gemotiveerd en vakkundig te werk gaan.
  Kinderdagverblijf Pino, Dreumel

 16. Ik heb altijd goede contacten met mevrouw Paassen en ben zeer tevreden over de werkwijze, de integriteit die zij
  richting onze organisatie Ymere hanteert. Geeft goede adviezen en is punctueel. Afspraak is voor haar afspraak en dat
  wordt gewaardeerd

 17. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Freemont. Snel, accuraat en vakkundig.

 18. Prima samen werking omtrent gevraagde meldingen, betreffende uitvoeren van klimaat onderzoeken in woningen met aanleveren rapportage.

 19. Aanpak is correct, nabellen ook. Zeker als andere nog vragen hebben, dubbellcheck door Freemont wordt zeer
  gewaardeerd. Ben heel tevreden.

  Leo

 20. Freemont heeft bij ons een tweetal onderzoeken uitgevoerd om enerzijds de werking van de klimaatinstallatie te onderzoeken en anderzijds het effect van menselijk gedrag op fysische parameters te meten. Daarbij hebben ze goed meegedacht over welk onderzoek zinvol is. Ook hebben ze veel aandacht besteed aan gesprekken met medewerkers om de klachten te horen en tevens medewerkers een spiegel voor te houden over hun eigen gedrag en de gevolgen daarvan op het klimaat.

 21. Freemont is een bedrijf met medewerkers met ruime kennis en ervaring ten aanzien van het binnenklimaat. Door vooraf goed naar de klant te luisteren komt er een objectieve en betrouwbaar rapport. Als organisatie kun je dan vervolgens acties ondernemen om de klachten te verminderen. Binnenklimaat blijft altijd een subjectieve beleving. Maar door de goede samenwerking met Henny en Angelique kun je de kwaliteit van het binnenklimaat goed verbeteren.
  De kracht zit in het mondeling toelichten en de after sales. Kom je er niet uit of wil je aanvullende uitleg of advies. Het is altijd mogelijk. Kortom ze zijn snel en betrouwbaar als partner.

 22. Ik ben erg te spreken over de samenwerking met Freemont. Mijn tevredenheid wordt voornamelijk ingegeven door de korte lijnen, de
  goede bereikbaarheid van Freemont en de duidelijke rapporten. Ook de snelle reactietijd op offerteverzoeken en andere, soms algemene vragen of verzoeken om advies worden gewaardeerd.
  Eveneens ervaar ik het als prettig dat Freemont openstaat voor overleg en het meedenken in oplossingen aan de hand van de onderzoeksresultaten.
  Ik benadrukt graag mijn tevredenheid over de service en kwaliteit

 23. Rapporten van Freemont zijn altijd erg duidelijk en spreken voor zich. Indien gewenst willen zij langs komen voor toelichting. Bleek bij ons niet nodig maar werd door DNB erg op prijs gesteld.
  Verder worden de korte lijnen als positief ervaren. Ook de aangeboden begeleiding bij projecten die niet rechtstreeks door Freemont worden uitgevoerd worden goed begeleid.
  Tot slot worden de snelle opvolging van offertes en metingen als prettig ervaren. Meestal sneller en eerder dan de gewenste termijnen.

 24. Freemont is voor mij een betrouwbare partner in het herstel na brand. Duidelijke en zeer snel geleverde rapportages. Buitengewoon sterk punt van Henny is dat hij zich niet tot uitspraken laat verleiden waar hij later niet achter kan staan. De analyse spreekt uiteindelijk en dat ervaar ik als zeer professioneel.
  Freemont heeft zich ontwikkeld tot een partner die de concurrentie ver achter zich laat.

 25. We, as Maersk Benelux, hired Freemont to do measurements on environmental issues that have an influence on our workers. When discussing how the setup of the project was Henny was able to explain his specialistic knowledge in plain understanbale language.
  We started the project and insturments had to be repostioned every week. When this was done and questions were asked by staff members Henny always took the time to explain what he was doing and what the intruments were used for.
  The final report was clear and I as the HSE Manager within Maersk Benelux responsipble for the project was able to explain the report to management and staff members.
  In short Henny is a person who knows his job but also like what he is doing.

 26. ik kan Freemont aanbevelen als contract partner voor schaden met luchtcontaminaties van allerlei aard. De analyseapparatuur en servicegerichtheid zijn bij Freemont sterke punten evenals de prijs/kwaliteitverhouding, en hebben bovendien een sterke oplossingsgerichtheid die de feiten recht blijft doen.

 27. Hallo Henny, Inmiddels tweemaal gebruik van je gemaakt. In beide gevallen een objectief oordeel geveld, waarmee ik en de klant geholpen zijn. Ik hoop in de toekomst meer gebruik van je te maken.
  Vriendelijke groet, Luuc Geeraets

 28. Betrouwbaar, grondig, accuraat, kennis van zaken, materiaalkennis, bouwtechnisch inzicht. Dat zijn allerlei eigenschappen die bij me opkomen als ik denk aan de samenwerking met Henny. Dit in combinatie met zijn sociaal gevoel en humor is hij enorm prettig om mee samen te werken! En vooral… afspraak is afspraak.

 29. Freemont hebben we ontmoet op een hectisch moment in een project. Een gedreven club die in staat is om met druk en krappe deadlines van de klant om te gaan. Ze begrijpen de wens van de klant en denken hierin mee. Geven eerlijk advies en gaan op een eerlijke manier met de klant om. Indien ik weer voor een nood situatie staat zal ik zeker Freemont bellen voor advies en hulp.

 30. De afgelopen jaren al diverse malen met Henny gewerkt waarbij ik hem heb leren kennen als iemand die open staat voor de realiteit en daarbij de wetenschap niet uit het oog verliest.
  Kwaliteiten : Kan werken met dead lines, ter zake kundig en prettig in de communicatie.
  Van harte aan te bevelen bij roetonderzoeken of andere luchtproblematiek.

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Portfolio

Onderstaand een aantal bedrijven en organisaties die Freemont o.a. tot haar klantenkring mag rekenen:
 • Academisch Medisch Centrum, Amsterdam
 • Achmea
 • Rode Kruis Ziekenhuis, Beverwijk
 • VU medisch centrum, Amsterdam
 • Airco de Vries BV
 • Arepa Benelux BV
 • Blygold Nederland BV
 • Daily Fresh Food BV
 • Etop
 • Evident Interactive BV
 • Gemeente Amersfoort
 • Gemeente Waalwijk
 • Gemeente Wijk bij Duurstede
 • GGZ Drenthe
 • HOMIJ Technische Installaties
 • Info Support
 • Machandel Organic Foods BV
 • Maersk Benelux BV
 • MEE Amstel en Zaan
 • Merba Banketbakkerij BV
 • Renault Nederland
 • ROC van Amsterdam
 • Stegeman
 • Stichting Edu-Art
 • Technische Universiteit Eindhoven
 • Technische Universiteit Wageningen
 • UniSpace Project BV
 • Van den Tempel Bouw & Ontwikkeling
 • Woningstichting Goede Stede
 • Woningstichting Woonstede

.

Daarnaast verlenen we onze expertise regelmatig aan o.a. de vleesverwerkende industrie, aan transportbedrijven, verzekeringsmaatschappijen, expertisebureaus, scholen, kinderdagverblijven, horecagelegenheden, vastgoedbeheerders, verzorgingstehuizen en talloze particulieren in het hele land.

 

 

Freemont BV

Anthonie Fokkerstraat 11a
3772 MP Barneveld

 +31 85 8769622
 info@freemontbv.nl
 www.freemontbv.nl