Wie zijn wij

Angelique van Paassen (mede-eigenaar) is na een afgeronde HBO-studie sinds 2001 werkzaam in de binnenmilieubranche en heeft zich door middel van werkervaring en interne opleidingen bij een collega adviesbureau en diverse externe specialistische opleidingen ontwikkeld tot een allrounder op het gebied van binnenklimaat. Binnen Freemont BV is zij verantwoordelijk voor de uitvoering van uiteenlopende klimaatonderzoeken in kantoor- en woonomgevingen en in meer specifieke werkomgevingen zoals bijv. scholen, ziekenhuizen en schepen. Daarnaast is Angelique het aanspreekpunt voor en begeleidt zij onderzoekaanvragen, offerte- en rapportagetrajecten en adviesverzoeken. Angelique is de coördinator van het team.
Henny Poulussen (mede-eigenaar) is vanuit een technische opleidingsachtergrond bijna 12 jaar in verschillende functies werkzaam geweest in de brandschade- en reconditioneringsbranche. De laatste jaren was hij werkzaam als vestigingsmanager bij een landelijk opererende organisatie in deze sector.
Zijn professionele kennis op het gebied van brandschades en reconditionering is derhalve van een hoog niveau. Met zijn kennis van en ervaring met de vaak onzichtbare gevolgen van rook en roet en van de grilligheid van deze componenten, aangevuld met technisch en bouwkundig inzicht, is Henny binnen Freemont verantwoordelijk voor het uitvoeren van roetschade onderzoeken en het geven van advies en begeleiding bij dergelijke projecten. Henny is binnen het team van Freemont vooral actief op het gebied van roetschade (gevolg)onderzoeken,  maar u zult hem ook regelmatig in ons binnenklimaat werkveld tegenkomen.
Chris Drenth  is opgeleid tot chemisch laborant waarbij tijdens zijn opleiding ook microbiologische agentia (o.a. schimmels en bacteriën) centraal heeft gestaan. Naast diverse functies in deze branche is hij 14 jaar werkzaam geweest in de brandschade- en reconditioneringswereld waarbij hij tevens actief is geweest als industrieel manager en is ook zijn kennis op het gebied van roet- en vervolgschade hoog te noemen. Evenals Henny is Chris binnen Freemont verantwoordelijk voor de uitvoering van o.a. roetpenetratieonderzoeken, geuronderzoeken bij durend (brand)geuroverlast, controles na reiniging, opleveringen en projectbegeleidingen. Daarnaast is Chris ook betrokken bij het verzorgen van binnenklimaatonderzoeken zoals (microbiologische) luchtkwaliteitsmetingen en desinfectiewerkzaamheden van ruimten en luchtbehandelingsystemen..
Mieke van Driesten – van Buren zorgt vanuit een administratieve/secretariële opleiding en dito ervaring er voor dat alle administratieve- en financieel gerelateerde werkzaamheden binnen Freemont soepel verlopen.

 

 

Dick Kransen is vanuit zijn eigen adviesbureau dkransen binnen het team van Freemont werkzaam als interim kwaliteitsmanager. In  2011 is hij begonnen met het opzetten en implementeren van het kwaliteitssysteem NEN-EN-ISO 9001, wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een certificering door TÜV Nederland in oktober 2013. Door zijn deskundige ondersteuning op het gebied van kwaliteit, zijn kritische blik en het uitvoeren van zowel interne als externe audits , zijn wij in staat om aan het doel van ISO 9001 te blijven voldoen, namelijk: onze klant centraal stellen, actief de behoeften van de klant te onderzoeken, de tevredenheid van de klant te evalueren en waar mogelijk de eigen prestaties te verbeteren.
Ir. Edmond Spanjersberg is ons als grondlegger van Freemont BV voorgegaan in kennis, kunde en vindingrijkheid, in zijn enthousiaste en gepassioneerde werkstijl en in zijn persoonlijke wijze van verbinding maken met opdrachtgevers en klanten. Tot ons immense verdriet moeten wij door zijn totaal onverwachte overlijden in augustus 2009, de toekomst vormgeven zonder dat hij direct naast ons staat. Ir. Edmond Spanjersberg in memoriam

Freemont BV

Anthonie Fokkerstraat 11a
3772 MP Barneveld

 +31 85 8769622
 info@freemontbv.nl
 www.freemontbv.nl