Met de feestdagen komt het samenkomen van vrienden en geliefden en voor velen betekent dat meer dan alleen een etentje voorbereiden. Of je nu een speciale logeerkamer hebt of een kinderkamer opknapt om een volwassenere uitstraling te geven, hier zijn een paar goede tips voor een comfortabele ervaring. Je gasten zullen zacht slapen en zich helemaal op hun gemak voelen in deze slaapkamers.

1. Stapel knus + fris beddengoed

Als het gaat om het stylen van het beddengoed voor een logeerkamer, voegen we graag zoveel mogelijk lagen toe zodat gasten de hoezen naar wens kunnen aanpassen. Te weinig of te veel, jij laat aan hun de keuze! Aangezien sommige mensen het koud krijgen ‘s nachts en anderen liever alleen hun ondergoed aanhouden tijdens het slapen kun je met meerdere lagen van beddengoed alle kanten op. Verfriste frisse lakens, donzige dekbedden, dekbedden en knusse plaids geven textuur en dimensie aan elk beddengoed.

2. Voeg een vaas toe voor bloemen of fris groen

Het toevoegen van een mooie vaas met bloemen of groen op het nachtkastje is een van onze favoriete manieren om een ​​logeerkamer attent en verfrist te maken. Bovendien is het een geweldige manier om een ​​vleugje kleur of seizoensinvloeden te introduceren om het gevoel van de ruimte te veranderen.

Bovendien zorgen bloemen en planten voor verse lucht in de kamer en verbeteren de luchtkwaliteit. Als je bloemen gebruikt, check dan wel of ze zo lang als het verblijf goed blijven. Zo niet, zorg voor tijdige vervanging van de bloemen.

3. Integreer een passpiegel in de ruimte

We houden ervan om een ​​passpiegel in een logeerkamer op te nemen, zodat gasten zichzelf kunnen controleren als ze zich klaarmaken. Spiegels kunnen ook de illusie wekken van meer ruimte door licht rond te kaatsen en een laag visueel belang toe te voegen.

Zowel een praktisch als een esthetisch nut dus. In sommige culturen behoren spiegels in de slaapkamer ‘s nachts wel afgedekt te zijn.

4. Vergeet de extra’s op het nachtkastje niet

Vul lege nachtkastjes of dressoirs met interessante extra’s zoals kleine potjes om sieraden in te doen, een doos voor je gast om spullen in te bewaren en een seizoensgebonden geurkaars

Voor de gelovigen kun je bijvoorbeeld een Bijbel in het nachtkastje leggen. Ook een aantal huissloffen is geen overbodige luxe als je je gasten wilt verwennen.