Op zoek naar een van de meest geavanceerde samen te stellen sloepen met een hoog afwerkingsniveau? Dan bent u bij Corsiva aan het juiste adres. Op de Nederlandse sloepen markt kent de Corsiva een vooruitstrevende ontwikkeling in groei. Ze staan al jaren bekend om onbezorgd vaarplezier en het vertrouwen onder de watersportliefhebber. De sloepen beschikken over klassieke, strakke en moderne verschillende modellen. Van een dagje varen met het gezin tot aan wakeboarden met vrienden. De Corsiva sloep is van alle markten thuis. Er zijn ook diverse keuzemogelijkheden uit stoffering, kleurcombinaties en veel meer extra opties om uw sloep geheel te optimaliseren.


De prestaties van de compacte Corsiva 500 Tender

De compacte Corsiva 500 Tender in combinatie met een buitenboordmotor van 40pk behaald een topsnelheid van maar liefst 45km/u. Deze motor zit dan ook in de geluidsisolerende bun zodat u de motor amper zal horen. Het is ook mogelijk om de motor aan de spiegel te bevestigen. En ondanks de lengte van 5 meter is er toch nog genoeg ruimte voor zeker 5 personen. Door de komst van een compacte versie werd de 500 Tender ten opzichte van de 595 al snel favoriet. Veelzijdigheid is waar de sloep voornamelijk bekend om staat en dat wordt niet licht opgevat. Met grote afsluitbare opbergvakken onder de zitbanken neemt u alles mee richting uw vaarbestemmingen.

De prestaties van de verlengde Corsiva 595 Tender

De kuip heeft een ruime doorlopende zitbank waarbij ook bij de verlengde versie van de 500 genoeg ruimte is voor het gehele gezin, familie of vriendengroep. De Corsiva 595 Tender is verlaagd waardoor de inzittende voorzien zijn van een hogere rugleuning. Het bestuurdersgedeelte is gescheiden van het passagiersdeel waardoor de sloep nog een stuk langer lijkt te zijn. Ook optionele extra’s zijn aan te schaffen zoals een zonnedek of tafel. Afhankelijk van stijl en specificaties is ook deze sloep geheel naar eigen inzicht samen te stellen. Deze betaalbare polyester sloep bevestigt u gemakkelijk aan een trailer om mee te nemen naar al uw vaarbestemmingen.

Bent u opzoek naar een erkend bedrijf voor uw Corsiva?

Voor vragen over deze sloep van degelijk en betrouwbaar kwaliteit gaat u naar een watersport speciaalzaak. Vergelijk de Corsiva modellen in de showroom of bezichtig de website van een erkend bedrijf. Laat u vrijblijvend informeren over alle mogelijkheden tot een boot naar uw keuze. Ook wat betreft buitenboordmotoren bent u bij een watersport speciaalzaak aan het juiste adres. Op vasis van prijsverhouding en kwaliteit bewijst Corsuva zich door de jaren heen als favoriet onder de watersportliefhebbers!