Een bewegwijzering op een industrieterrein heeft meerdere doeleinden. Natuurlijk zijn de wegwijzers voor de bedrijven die zich op het industrieterrein bevinden van groot belang. De leveranciers en de klanten kunnen het bedrijf zo eenvoudig vinden en bereiken. Daarnaast is een goede wegbewijzering op het industrieterrein ook van belang voor de verkeersdoorstroming. Dus zowel de gemeente, als voor de bedrijven die zich op het terrein bevinden, is een goede bewegwijzering op het industrieterrein belangrijk. Het plaatsen van bewegwijzering op het industrieterrein, gaat daarom ook altijd in overleg met zowel de bedrijven, als de gemeente en de eventuele terreinbeheerder.

Soorten bewegwijzering op een industrieterrein

Wellicht kent u wel het blauwe bord met de bedrijfsnamen van de bedrijven die zich op het bewuste industrieterrein bevinden. Dit bord ziet u vrijwel direct staan als u de ingang van het industrieterrein nadert. Dit is één van de belangrijkste bewegwijzeringen op een industrieterrein. Dit bord laat u namelijk direct een duidelijk overzicht zien van alle bedrijven die zich hier bevinden. U kunt over het algemeen ook in één oogopslag zien welke kant u dient op te rijden zodat u bij het bedrijf uitkomt waar u naar op weg bent. Vaak staat dit bewegwijzeringsbord bij alle ingangen van het industrieterrein.

Bewegwijzering industrieterrein met kaart

Naast het bewegwijzeringsbord met alle bedrijfsnamen staat ook vaak een bord met een plattegrond van het industrieterrein. Zo’n bord met plattegrond staat echter niet altijd alleen bij de ingang van het industrieterrein, maar ook halverwege het terrein bij een parkeerhaven. De namen of de logo’s van de bedrijven op het industrieterrein staan op de kaart weergegeven. Hierdoor kunt u eenvoudig het bedrijf vinden waar u naar op zoek bent.

Plannen van bewegwijzering

Bij het plaatsen van bewegwijzering op een industrieterrein zijn meerdere partijen betrokken. Daarom is het verstandig om een bewegwijzeringsplan te laten maken. VUSP helpt u en de andere partijen graag met het bewerkstelligen van een plan van aanpak voor het plaatsen van bewegwijzering. Het uiteindelijke plan is gebaseerd op de gewenste routes op het industrieterrein, de juiste doorstroming en de wensen van de verschillende partijen. Zodra het plan is goedgekeurd door de partijen worden ook direct de nodige vergunningen voor het plaatsen van bewegwijzering op een industrieterrein geregeld.

Bewegwijzering industrieterrein plaatsen en onderhouden

Ook de productie van de bewegwijzeringsborden voor op het industrieterrein neem VUSP op zich.  Mede als het transport en de montage van de borden. De borden worden voorzien van een beschermende laag die zorgt dat weersinvloeden minder schade aanrichten. Toch is onderhoud van de wegwijzers niet te voorkomen. Het onderhouden en aanpassen van de borden zit daarom inbegrepen bij deze dienst. Gaat er een bedrijf weg of komt er een nieuw bedrijf bij? Dan wordt de bewegwijzering op het industrieterrein spoedig aangepast zodat deze weer up-to-date is. Vusp wil graag hun klanten volledig ontzorgen. Daarom bieden zij het gehele plaatje aan zodat u en de andere partijen geen omkijken meer hebben naar deze klus.

Heeft u een bewegwijzeringsplan nodig en wilt u bewegwijzering op een industrieterrein laten aanbrengen? Neem dan vrijblijvend contact op met VUSP en vraag om meer informatie over de verschillende diensten.